Den 4. maj havde vi i FSCPH det privilegium at være vært for den 4. Functional Safety Konference
– efter år med COVID-19 og et efterfølgende boom i branchen.

Vi har brugt de sidste 2 uger på at fordøje begivenheden og feedbacken fra de 73 deltagere, der repræsenterer ikke mindre end 35 virksomheder.

Selvom dette års konference var meget anderledes end konferencerne afholdt i 2015, 2017 og 2019 med kun 1 dag og 1 fælles spor med både Maskin- og Processikkerhed og et meget mindre udstillingsområde, var det en kæmpe succes.

Vi havde 7 pragtfulde højttalere: David Hatch fra Wolters Kluwer Enablon, Alberto Martinez fra ProjectBinder, Thomas Hoffmeyer fra Rambøll Energy, Tomas Bro fra ELTRONIC Fueltech, Josse Brys fra HIMA, Colin Easton fra EFSTAS og Stefan Lynge Christensen fra Energinet delte alle ud af deres viden, virkeligheden og deres syn på fremtidige tendenser og risici til gavn for at gøre Functional Safety forstået og tilgængelig.

Pauserne blev brugt til netværk og gode diskussioner med de 5 udstillere: ABB, Geopal, Global Functional Safety, Kairos og Wolter Kluwer. Desværre var EFSTAS ikke i stand til at deltage i konferencen bortset fra en præsentationen, der blev holdt online.

Vi i FSCPH vil gerne takke alle oplægsholdere, alle deltagere og alle udstillere for at være med til at gøre arrangementet til en succes. Uden dig vil Functional Safety forblive en standard og ikke et værktøj til at forbedre sikkerheden.

Vi håber at se dig næste gang!

Og husk, hvis du eller din kollega gerne vil holde et indlæg, så send os et lille CV på event@fscph.com, så vil vi huske på dig til den næste konference om funktionel sikkerhed.