DotBlue Event

Events & kurser

Menneskelige faktorer (the Human Factor) er et nøgleelement, når det kommer til Functional Safety. Det er derfor vigtigt at investere ikke bare i avancerede sikkerhedssystemer, men også i personalets kompetencer.

Det er nødvendigt, at ansatte forstår de forskellige risici og vigtigheden af at følge sikkerhedsprocedurer, når man arbejder i et potentielt farligt miljø.

Vidensdeling
I DotBlue har vi fokus på vidensdeling samt tilbyde undervisning på alle niveauer. Vi tilbyder alt fra kurser til populære Functional Safety netværks fora og anerkendte internationale konferencer.

DotBlue ønsker at gøre Functional Safety håndgribelig for alle – og er derfor fortaler for vidensdeling på tværs af organisationer / brancher.

Vi afholder Functional Safety events for at skabe netværk, viden og awareness – fordi viden forpligter!

Kurser
Vi tilbyder undervisning i form af kurser og træning inden for Functional Safety samt relaterede emner, herunder bl.a. risikovurdering samt ATEX kursus. F.eks. et praktisk kursus, hvor deltagerne får mulighed for at arbejde med forskellige ATEX installationer.

Det er vores certificerede Functional Safety eksperter og ingeniører der afholder vores kurser. Det garanterer en undervisning af høj kvalitet med afsæt i virkeligheden, grundet mange års erfaring med proces- og maskinrisici.

Alle kurser slutter med valgfri standardiserede tests og certificering af deltagerne.

Se vores kurser herunder for at se aktuelle datoer, eller kontakt os for at få et tilbud på et skræddersyet kursus.

DotBlue tilbyder også interne kurser, skræddersyet for virksomheder, der har brug for at tilbyde uddannelse til en større gruppe af ansatte. Med et internt kursus vil du nedsætte omkostningerne, og det gør DotBlue i stand til at tilbyde et specialtilpasset kursus specifikt målrettet virksomhedens behov.

Deltagelse i et af vores åbne kurser vil give dig en unik mulighed for at møde andre mennesker, som arbejder i relaterede industrier, diskutere kursus emner og udveksle personlige erfaringer. Der arrangeres løbende åbne kurser i hele landet efter behov.

Vi tilbyder online kurser, som kan tilgås når det passer kursisten bedst.

FS FORUM
DotBlue afholder årligt FS Forum (et 1-dags event på dansk) med fokus på netværk og vidensdeling i praktisk tilgang til Functional Safety.

Dette er primært for slutbrugere i procesindustrien med fokus på hybriderne mellem maskin- og procesanlæg.

FS KONFERENCE
Siden 2015 har DotBlue hvert andet år været arrangøren af Danmarks største international Functional Safety konference (et 2-dags event, som afholdes primært på engelsk). Et unikt event, som er den eneste af sin slags i Norden, måske endda i Europa.

Her deltager folk fra alle industrier – både eksperter, operativt personale samt deres ledelse, og deler viden indenfor både maskin- og proces industrien.

I forbindelse med konferencen er der ligeledes et udstillingsområde, hvor man som deltager kan få en snak med udstillerne om hvad der rører sig i forhold til den nyeste teknologi

Kontakt os

Benyt vores kontaktformular og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med værdiskabende teknisk sikkerhed.

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.