CE dokumentation

CE-mærkning af maskineri og mekanisk udstyr er et lovkrav.

DotBlue’s certificerede Machine Safety Experter besidder den nødvendige ekspertise og erfaring for at foretage CE-mærkning med henblik på at garantere, at vores kundernes maskineri og mekaniske udstyr lever op til relevante EU-direktiver og standarder.

CE-mærkning er producentens erklæring om, at dennes produkt opfylder relevante lovkrav og standarder.

CE-mærkning er obligatorisk.

CE-mærkning
DotBlue anbefaler, at man planlægger og implementerer CE-mærkning allerede fra begyndelsen af et projekt. At være fokuseret på CE-mærkning i løbet af processen vil forsikre konsistens i CE-mærkningen af udstyr og installationer, hvilket former grundlaget for den overordnede CE-mærkning.

Typiske EU-direktiver:

  • ATEX – ATmosphere EXplosive

  • PED – Pressure Equipment Directive

  • MD – Maskindirektivet

  • EMC – Electromagnetic Compatibility Directive

  • LVD – Low Voltage Directive

Vores personale er altid opdateret med de seneste ændringer og udviklinger relateret til relevante direktiver og reglementer.

Sikkerhed først
DotBlue applicerer anerkendte metoder for risikovurdering for at etablere og identificere sikkerhedskrav og for at bestemme, hvorvidt et produkt lever op til relevante krav.

En omhyggelig viden om relevante standarder og reglementer sikrer, at designet af maskineri og mekanisk udstyr altid følger relevante direktiver.

Dokumentation
Hver gang DotBlue udfører en CE-mærkning kan du regne med at vi vil sørge for al påkrævet dokumentation, hvilket involverer udarbejdelse (indsamling) af alle tekniske filer i tæt samarbejde med dig og overensstemmelseserklæringen.

For korrekt dokumentation og rapportering bruger vi bl.a.:

  • Safexpert

  • Sistema

Kontakt os

Benyt vores kontaktformular og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med værdiskabende teknisk sikkerhed.

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.