Today we can present Flemming Lindegaard as speaker at the upcoming FSCPH conference.

Flemming works at the Danish Working Environment Authority (DWEA) with handling and supervision of companies covered by the Seveso Directive and with ATEX in several different industries.

Come and hear Flemming tell more about how the Authorities handles the requirements in the Danish SEVESO companies.

Do you also think that this will be interesting, then you should join the FSCPH conference on 19th and 20th November 2019 at Bella Center Copenhagen.

Read more about Flemming Lindegaard and his contribution to the FSCPH’19 conference below.

Festlig fødselsdags reception

Forberedelserne forud for den fælles fødselsdags reception torsdag d. 16. juni 2022 havde været længe undervejs, og vi havde gjort vores bedste for at sætte nogen festlige rammer for en god og hyggelig dag med god musik, besøg af Pølsesmeden, kolde bobler og ikke mindst: masser af flødeboller!

Det var en virkelig hyggelig dag med en masse fint besøg af både familie, venner, nuværende og tidligere kolleger, samarbejdspartnere og kunder.

Stemningen var i top og der blev hygget, snakket og fortalt røverhistorier på kryds og tværs. Mange holdt godt ud, og festlighederne sluttede sent på aftenen.

Sådan en dag synliggør i den grad, hvor stor en berøringsflade både Mikael og GFS har, og hvor er det prisværdigt at se, hvor mange som bakker op om os – tusind tak for det.

Vi er virkelig ovenud begejstret for den store tilslutning og hvor mange som kom langvejs fra, det sætter vi stor pris på.

Lang var fredagen også, hvor der skulle ryddes op! Men det var et smukt syn, som mødte os i vores mødelokale, der i dagens anledning havde fungeret som pakkebord: masser af vin, special øl, gode rom og portvin, smukke blomster, personlige hilsner og spøjse gaver fyldte hele lokalet.

Vi i GFS kunne ikke have ønsket os en bedre dag: solen skinnede og chefen var glad! Så alt i alt en succes.

Mange tak for den store opbakning og de flotte gaver! Det var dejligt at se så mange af jer og dejligt at I ville være med til at fejre dagen sammen med os.

På vegne af Mikael Lund og GFS teamet

[/fusion_builder_container]

Functional Safety Conference the 19th & 20th November 2019 in Bella Center Copenhagen.

Buy your ticket today:

[/fusion_builder_row]