I dag kan vi præsentere Flemming Lindegaard som indlægsholder på den kommende FSCPH konference.

Flemming arbejder i Arbejdstilsynet med håndtering og tilsyn af virksomheder, der er dækket af SEVESO direktivet. Desuden arbejder Flemming ligeledes med ATEX kravene for flere forskellige industrier.

Kom og hør Flemming fortælle mere om, hvordan myndighederne håndterer kravene i de danske SEVESO virksomheder.

Synes du også det lyder spændende, så kom og være en del af FSCPH konferencen d. 19. og 20. november 2019 i Bella Centeret.

Læs mere Flemming Lindegaard og hans bidrag til konferencen herunder.

Festlig fødselsdags reception

Forberedelserne forud for den fælles fødselsdags reception torsdag d. 16. juni 2022 havde været længe undervejs, og vi havde gjort vores bedste for at sætte nogen festlige rammer for en god og hyggelig dag med god musik, besøg af Pølsesmeden, kolde bobler og ikke mindst: masser af flødeboller!

Det var en virkelig hyggelig dag med en masse fint besøg af både familie, venner, nuværende og tidligere kolleger, samarbejdspartnere og kunder.

Stemningen var i top og der blev hygget, snakket og fortalt røverhistorier på kryds og tværs. Mange holdt godt ud, og festlighederne sluttede sent på aftenen.

Sådan en dag synliggør i den grad, hvor stor en berøringsflade både Mikael og GFS har, og hvor er det prisværdigt at se, hvor mange som bakker op om os – tusind tak for det.

Vi er virkelig ovenud begejstret for den store tilslutning og hvor mange som kom langvejs fra, det sætter vi stor pris på.

Lang var fredagen også, hvor der skulle ryddes op! Men det var et smukt syn, som mødte os i vores mødelokale, der i dagens anledning havde fungeret som pakkebord: masser af vin, special øl, gode rom og portvin, smukke blomster, personlige hilsner og spøjse gaver fyldte hele lokalet.

Vi i GFS kunne ikke have ønsket os en bedre dag: solen skinnede og chefen var glad! Så alt i alt en succes.

Mange tak for den store opbakning og de flotte gaver! Det var dejligt at se så mange af jer og dejligt at I ville være med til at fejre dagen sammen med os.

På vegne af Mikael Lund og GFS teamet

[/fusion_builder_container]

Functional Safety konferencen afholdes den 19. & 20. november 2019 i Bella Center København.

Køb billetter til dig og dine kollegaer her:

[/fusion_builder_row]