Vi er nu DotBlue A/S

DotBlue er måske et nyt navn – men vi er stadig det samme team, med mere end 25 års historie og erfaring med teknisk sikkerhed.

Virksomhederne Global Functional Safety ApS (GFS) og Functional Safety Copenhagen ApS (FSCPH) er fusioneret med LUND Engineers & Contractors A/S (LUND E&C) som samtidig har skiftet navn.

Verden omkring os har udviklet sig markant, især i vores branche. Derfor mener vi, at tiden var inde til en fusion og starten på et nyt og fælles kapitel.

Målet er at fremstå som én stærk enhed over for vores kunder, forblive det samme team og dermed bevare vores mangfoldige kompetencer og arbejdsområder.
Fordi viden forpligter, er vores fremtidige mål også blevet endnu skarpere: Vi vil skabe sikre arbejdspladser via teknisk sikkerhed – til alle i maskin- og procesindustrien.

Fusionen og navneskiftet trådte i kraft den 20. november 2023.

Hvilke ændringer får dette

  • Vi skifter udseende – Nyt navn, samme team
  • DotBlue A/S har CVR nr.: 25 38 51 79
  • Ny firma adresse – Jespersvej 5, 8700-Horsens, men træffes stadigvæk på Gl. Rørbyvej 3, 4400 Kalundborg
  • Nye mailadresser – alle med domænet @dotblue.dk

DotBlue – All-round Technical Safety Advisor

Vi tilbyder en bred vifte af services inden for teknisk sikkerhed på maskin- og procesanlæg. Vores ekspertise dækker hele processen, lige fra risikovurdering og design til drift, vedligeholdelse og nedtagning.

Mennesker er en central faktor i sikkerhed. Derfor fokuserer vi ikke kun på avancerede sikkerhedssystemer, men også i personalets færdigheder. Derfor afholder vi både kurser og Functional Safety netværk og events.

Hvorfor DotBlue

DOT:
Ovenfra set, er alting i virkeligheden blot en lille (blå) plet; enkelt og håndgribeligt. Men tættere på, træder detaljerne frem og hvad der før virkede overskueligt og ligetil, er nu blevet komplekst.
Vi mener, at vi – med de kompetencer DotBlue repræsenterer – kan håndtere begge dele. Både overskue projekterne, men også dykke ned i detaljerne, kontrollere det komplekse og gøre selv det komplekse til noget håndgribeligt og enkelt for vores kunder.

BLUE:
Farven ”blå” repræsenterer for os kompetencer, troværdighed, visdom, åbenhed og inspiration. Altså vores kerneværdier i DotBlue.

Logo:
Derudover symboliserer halvcirklerne i vores logo de 3 sammenlagte selskaber, som via fusionen, har dannet fundamentet for DotBlue A/S.
Dette er symbolet på historien og den komplette løsning – nemlig at skabe sikre arbejdspladser.