I går var dagen, hvor LUND Engineers & Contractors A/S drog til Tivoli Kongres Center i København, for at deltage i den store gazelle kåring. Selvom der allerede har været afholdt adskillige kåringer rundt omkring i landet, så var der fuldt hus med 1400 gazeller. Der var mange interessante indlæg, og udvalget af virksomheder var bredt med bl.a. besøg fra både Dansk Erhverv, Google, Bobles samt Restaurant Grød. Statsministeren Lars Løkke Rasmussen var også med til fejre alle gazellerne.

Men selvom vi vokser godt i LUND, så var der langt op til vinderen af Lands-gazellen, som have præsteret en vækst på mere end 6000 pct.

Det var en inspirerende og hyggelig eftermiddag blandt utrolig mange engagerede virksomheder, som alle har været med til at gøre en forskel i Danmark.

I LUND er vi stolte af stadig at være blandt gazellerne, og deltagelsen ved årets kåring har ikke gjort ambitionerne mindre.

Nu må vi give fuld galop ud over stepperne og søge nye græsgange, så vi hele tiden kan holde os alle beskæftiget og fortsat vækste så vi kan få nye medlemmer af Team-LUND.

Stort tak til vores mange dygtige og ihærdige LUND-Folk, som har gjort dette muligt.