Vi oplever, som mange andre, en stor efterspørgsel på support og vi har altid brug for flere hænder til at løfte de mange opgaver.

Vi har derfor budt velkommen til Allan Larsen og Michael Juul Henriksen, som nu er blevet en del af vores Team.

De er henholdsvis ’TÜV certificerede Machine Safety Expert’ samt ’Certified Expert in CE Marking’ og derfor super kvalificerede til at styrke og implementere sikkerhed på maskiner.

Både Allan og Michael har en lang erfaring med sig og er vant til at arbejde med risikovurdering, Functional Safety og CE-mærkning af maskiner hver eneste dag.

Vi glæder os til at I lærer dem at kende, og vi er helt trygge og ved at de kan løse jeres opgaver, som kræver ekspertise indenfor sikkerhed på maskiner.

Vi er spændte på den nye udvikling, der følger med udvidelsen af vores forretningsområde indenfor sikkerhed på maskiner, hvor vi nu er blevet endnu stærkere og mon ikke, at der med tiden nok skal smitte lidt processikkerhed af på dem begge – eller omvendt 😊

Med disse to super skrappe herrer, tager vi for alvor skridtet mod at forene processikkerhed og sikkerhed på maskiner.

Kunne du også tænke dig at arbejde sammen med os på spændende projekter, bidrage med dine kompetencer og viden, så send dit CV til hr@as-lund.dk og inviter dig selv på en kop kaffe – det har vi altid på kanden og vi kan altid bruge rare og kompetente folk 😊