Vil du udveksle tlf. nr. med os?

Vi er ikke specielt krævende, så længe du er 20 år, har 50 års erfaring og ved alt om procesudstyr- og selvfølgelig accepterer, at vi ikke nødvendigvis lever op til nogle af delene.

Til gengæld forventer vi, at vi kan være fælles om at skabe den absolut bedste arbejdsplads for os og alle vores dejlige kolleger.

Vi leder efter endnu en partner-in-crime, og vores ønsker er at du:

  • Er uddannet el ingeniør (svag/stærkstrøm)/elinstallatør/maskinmester/maskiningeniør
  • Har kendskab til procesindustrien

Vi vil rigtig gerne være flere om at dele dig, så hvis du har mulighed for at sidde på vores kontor i Kalundborg (måske bare nogle dage om ugen), så ville det være fedt, men ellers hører vi gerne fra dig alligevel.

Selvom de fleste af os befinder os på Sjælland, så kan det godt fungere hvis du bor i Jylland, vi er meget åben overfor forskellige konstellationer.

Som det nok er gået op for dig, så er vi ikke kræsne, vi vil bare rigtig gerne have en god kollega, som er frisk på at kaste sig ud i forskellige opgaver, er kvik og som vil indgå i et tværfagligt team.

Du må gerne være ny udlært og hvis du behersker engelsk på forståeligt niveau, så er det helt fint.

Og hvem er vi- jo vi arbejder primært indenfor olie/gas og pharma med alt inden for stål/rør/el/HSE/ATEX etc.

Vi glæder os til at møde dig, så skynd dig at sende dit CV til os på hr@as-lund.dk

Og del endelig vores historie, vi har altid plads til en god kollega 😊

Om Os

Hos LUND E&C arbejder vi primært i olie/gas og pharma industrien. Vi laver alt fra el/instrument, stål/rør til HSE. Du kan møde os i det meste af Danmark, da vi har vores daglige gang både på Sjælland og i Jylland. Vores fokus er på sikre arbejdspladser, uanset om vi arbejder på kontoret eller i marken hos vores kunder.  

Vi er kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet, og arbejder gerne på kryds og tværs af hinanden, for at udnytte vores potentialer og viden bedst muligt.