HIP-HURRA VI HAR 20 ÅRS JUBILÆUM!

Den 1. december 1998 var året hvor Mikael Lund besluttede at være kaptajn på eget skib. Det var her han stævnede ud med LUND Engineers & Contractors A/S (LUND E&C), for kursen skulle han nok selv bestemme.

Mikael formåede hurtigt at sætte gang i mange ting, og han måtte sande, at han havde brug for ekstra hjælp. Derved blev én til to og så tog tingene ellers fart og flere kommet til. I dag drives LUND E&C af både Mikael samt 2 stærke kvinder, der har taget plads ved roret. For at holde vind i sejlene er teamet ligeledes blevet udvidet med mere end 40 ekstra mand.

LUND E&C er ikke længere kun at finde i det mørke Jylland, nu arbejder vi fra nord til syd og øst til vest samt enkelte gange i det store udland. LUND E&C har haft vokseværk både geografisk samt ved tilgang af medarbejdere. Hele 4 gange har virksomheden modtaget Gazelle prisen for sin store fremgang.

Dengang det hele startede, var det primært el & instrumentering, som var i fokus. I kraft af den store tilgang af mange dygtige folk, kan LUND E&C i dag klare langt de fleste opgaver. Videre er vi bragt endnu tættere på vores datterselskab Global Functional Safety, hvor der i disse tider er en enorm efterspørgsel.

Også konference virksomhed er blevet en del af LUND E&C gruppen, hvor der hvert 2 år, afholdes functional safety konferencer. Man kan vidst godt konkludere, at LUND E&C er et multikompetence firma, hvor alle arbejder på kryds og tværs af områder.

I år er det 20 år siden, at Mikael tog beslutningen om, at han bare ville være sig selv, men et hurtigt tilbageblik viser, at han fejlede stort. Aldrig før, har Mikael haft så travlt, aldrig før har han haft så stort et behov for ekstra hænder til at løfte de mange opgaver. I LUND E&C er vi stolte af at se, den store succes Mikael har skabt til trods for, at det ikke nødvendigvis var planen.

De sidste 20 år vidner om en virksomhed med stor vækst og kæmpe potentiale. Kunderne findes i alt fra olie/gas til fødevarer samt den farmaceutiske industri. Vi er glade for den stærke relation vi har skabt til vores kunder, samt den tillid de viser ved at benytte LUND E&C gang på gang.

Stort tillykke med 20 års jubilæet til Mikael Lund og hele LUND teamet.

*** KONKURRENCEN ER SLUT *** Se vinderne på Facebook

I anledning af vores 20 års jubilæum, har LUND teamet været i gang med urt, gær og kogekedler og brygget et par jubilæumsbryg, som består af 4 forskellige spændende special øl.

Grundet den søde juletid, er vi kommet i gavehumør og giver dig nu muligheden for at blive den heldige vinder af 4 stk. 0,5 L jubilæumsbryg!
Se mere om konkurrencen på vores facebook side.