Karina With er en del af vores super seje HR team. Karina er eminent god til at jonglere mange opgaver på samme tid og så er det faktisk også Karina som står for at udarbejde samarbejdskontrakter med vores kunder.

Men evnerne stopper ikke her! Karina er nemlig også tovholder på vores datterselskabs Functional Safety konference som afholdes i november 2019 (Læs mere her: fscph.com).

Nej, der er bestemt ingen ”ko på isen” når det kommer til Karina’s kompetencer og vi er så glade for at have hende ombord.

Læs mere om Karina – med hendes egne ord – her:

Sig hej til Karina With
Jeg er uddannet jurist med stor interesse for at kunne anvende juraen i erhvervsøjemed.

Som en del af HR teamet I LUND E&C får jeg mulighed for at præge udviklingen og være med fra idéskabelse til slutproces.

I kraft af min ansættelse ved LUND E&C så supporterer jeg også Global Functional Safety GFS (datterselskab til LUND E&C) samt Functional Safety Copenhagen FSCPH (datterselskab til GFS).

Det mest interessante for mig at arbejde med
Har været opstart samt udarbejdelse af samarbejdskontrakter med flere af vores store kunder. Det har budt på spændende kundemøder samt interessante turer rundt i de forskellige virksomheder.

Hvorfor arbejder jeg i LUND E&C
Jeg arbejder i LUND E&C fordi her har jeg mulighed for at kombinere jura med projektarbejde. Alle i LUND E&C er unikke med hver deres evne og viden, så vi samarbejder og udveksler meget erfaring. Da vores projekter er så alsidige, er der aldrig to dage som er ens.

Ser man ift. mit arbejde i GFS, har jeg fået mulighed for at være med i et helt nyt område, når vores eksperter tager ud og laver risikoanalyser. Dette er utroligt spændende og meget anderledes end det jeg normalt beskæftiger mig med.

Projekter jeg er involveret i
Jeg er involveret i vores Functional Safety konference som FSCPH afholder hvert 2. år. Her er jeg tovholder og har kontakt til en lang række interessante virksomheder ifm. planlægning af program samt udstilling. Det er til tider en krævende proces, men fantastisk når det hele går op i en højere enhed og konferencen afvikles med succes.

3 ord som beskriver virksomheden
Hvis jeg skulle beskriver LUND E&C med blot 3 ord, så ville jeg vælge

• Tillidsfuld – Tillid til vores dygtige folk som gerne tager en ekstra tørn, for at kunne levere et ordentlig arbejde til kunden.

Kompetent – Vi er gode til vores arbejde og vores folk har de rette kompetencer. Særligt i GFS har vi 2 eksperter som de eneste i Danmark.

Alsidig – Vi laver stort set alt, og vi har kompetencer indenfor de fleste områder.

En sidste bemærkning
Jeg har altid synes at ordsproget ”der er ingen ko på isen” er mærkelig- hvornår har man sidst set en ko stå på isen, det giver ingen mening.