Bjarne Grue Knudsen er en af vores herre-seje Instrument Ingeniører som i det daglige huserer ved én af vores kunder i Kalundborg. Her bruger han sine mange års erfaring som specialist i instrumenteringsdesign på at udbygge, opbygge og opgradere pharmaceutiske anlæg.

ATEX og Functional Safety er nogen af de arbejdsområder som Bjarne også har sat sit ind i, og han bliver aldrig træt af at lære nyt.

Bjarne er virkelig skrap til sit arbejde og sætter en stor ære i løse opgaverne til bedst mulige resultat.

Bjarne er utrolig kompetent og en fantastisk kollega. Vi er så glade for at have ham om bord – ikke kun fordi han altid er garant for glade sømandsviser og musik til de årlige sammenkomster i LUND E&C – men det hjælper ?

Læs mere om Bjarne – med hans egne ord – lige her: 

Sig hej til Bjarne Grue Knudsen  (Instrument ingeniør)
Jeg er uddannet automatik mekaniker og har primært beskæftiget mig med instrumentering ifm. indkøring og opstart af procesanlæg.

Som ansat i LUND E&C har jeg siden 2012 haft min daglige gang på Novo siten i Kalundborg. Her er jeg blevet inddraget mere i instrumenteringsdesign ved konstruktion af anlæg. Jeg er ligeledes blevet introduceret til ATEX, som nu fylder en stor del af min tid. Foruden at fungere som problemknuser ved indkøring af Pharma fabrikkerne, så udfører jeg ligeledes tilsyn under konstruktionen af disse.

Som en del af LUND E&C har jeg fået et større indblik i Functional Safety, som tillægges langt større fokus i mit daglige arbejde. Jeg har over tid fået en bred erfaring indenfor Pharma, da jeg tilknyttes mange forskellige projekter, som ofte stiller krav til en stor viden samt handlekraft.

Det mest interessante for mig at arbejde med…
Mit arbejde varierer meget lige fra håndtering af dokumentation til design. Jeg foretrækker dog den praktiske del af projektet, hvor vi laver opstart, test og indkøring af anlæggene. Her kan man se det fulde udbytte af ens arbejde, og samtidig være med til at optimere til det bedst mulige resultat.

Hvorfor arbejder jeg i LUND E&C…
Jeg er en del af LUND E&C fordi de prioriterer fleksibilitet og godt arbejdsmiljø. Her kan man altid snakke om tingene, således at arbejde og fritid hænger sammen på bedste vis. Selvom vi er meget forskellige og arbejder i det meste af Danmark, så har vi det godt sammen som kolleger og støtter hinanden både ift. arbejde men også privat. Jeg har mulighed for at have stor indflydelse på sammensætningen af mine arbejdsrammer samt ønsker om styrkelse af mine kompetencer via. efteruddannelse.

Projekter jeg er involveret i …
Jeg er lige blevet tilknyttet et projekt, hvor vi skal opgradere en af Pharma fabrikkerne. Jeg står for instrumenteringsdelen ifm. kapacitet forøgelsen af fabrikken.

3 ord som beskriver virksomheden…
Hvis jeg skulle beskrive LUND E&C med blot 3 ord, så ville jeg vælge:

-Kompetent.
Vi besidder stor viden i firmaet qua vores mangeartede opgaver og kunder.

-Fleksibilitet.
Vi kan løse langt de fleste opgaver, da vores kompetencer dækker bredt, hvilket er en fordel for vores kunder

-Miljø.
Vi har et rigtig godt kollegialt arbejdsmiljø. Vi er gode til at lytte, tale og tage hensyn til hinanden, også selvom vi ikke nødvendigvis sidder på samme kontor. Vi er gode til at udveksle erfaringer og bruge hinanden.

En sidste bemærkning:
Hos LUND E&C sætter jeg pris på, at vi har en fin balance mellem arbejde og privatliv.