Mange gode ting sker i december! Vi lægger ud med vores fødselsdag, hvor de første 23 år er gået, stort hurra!

Det har på mange måder været et spændende år. Vi har måtte tage afsked med gode folk, som har været hos os gennem mange år. Til gengæld har vi budt velkommen til flere nye LUND-kolleger, som vi er rigtig glade for, og som vi håber, vil følge os i mange år frem.

Det har også været et år, som trods Corona-vanskeligheder, har været ganske travl. Flere af vores kunder har haft meget stor efterspørgsel på assistance, og samtidig er mange af vores ressourcer allokeret til to meget store projekter, som optager det meste af deres tid et år endnu.

December har på mange måde en stor plads hos LUND E&C, som står i julehyggens tegn. Normalt ville vi være kommet rundt med diverse julekurve med godter og gran, men ligesom sidste år, så er det ikke muligt. Vi ønsker ikke at bidrage til en potentiel smitte, derfor sender vi vores varmeste juleønsker til jer og donorer i stedet beløbet til Kræftens Bekæmpelse.

Vi vil gerne ønsker rigtig glædelig jul samt et godt nytår til vores trofaste kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst vores helt fantastiske LUND-Team.

De bedste juleønsker
LUND Engineers & Contractors A/S