Men vi er ikke normale. Og hvorfor skulle vi egentlig også være det? Vi er jo unikke og en del af noget helt særligt, nemlig Team LUND

Det er blevet til lidt af en tradition det seneste års tid , at når en – eller flere af os – skal rejse i arbejdsøjemed, så skal der tages et billede af en Steff Houlberg vogn / butik. Meget gerne en selfie.

Da ingen af os er teenagere længere, eller influencers, er vi faktisk ikke ret gode til det med selfies. Men skidt pyt. Hele traditionen går nemlig på, at det bringer smil på læben – til både fotografen og til dem, der er så heldige at modtage billederne. Nogle gange, er vi heldige, at den pågældende medarbejder i Steff Houlberg vognen, også smiler og optræder på billederne.

Vi ønsker at have fokus på trivsel og et smil på læben bidrager måske ikke det store, men det gør følelsen af sammenhold til gengæld.

Blot til orientering, er denne nyhed desværre ikke sponsoreret af Steff Houlberg. Men til gengæld er vi store fans og er faktisk også indehavere af den fantastiske CD ”Pølse i pausen” 🎤🌭🎶