Er du maskin-/projektingeniør og på udkik efter nye spændende projekter? – så kan det være, vi kan hjælpe dig. 

Vi søger en maskin-/projektingeniør, som er klar på at supportere i en længere periode i Søborg med eks. sammenbygning af maskiner og projektering.  

Ønsket er, at du kan arbejde i tegneprogrammer. Du har erfaring med indkøb af diverse komponenter. Vant til håndtering af dokumentation. Det er en fordel, hvis du har en praktisk baggrund, om det er svejsning, gas, rør/ventiler eller konstruktion er ikke så vigtigt.  

Du må gerne være relativ ny i faget, hvis du har gode kundskaber, er kvik og lærenem. Det kan også være du er i din bedste alder, og gerne vil bruge de næste par år på flere småprojekter. Det vigtigste er, at du har gå-på-mod, er selvkørende og frisk på at indgå i et team, der til tider har meget travlt.  

Det er underordnet om du har ønske om fastansættelse eller du fungerer på konsulentbasis. 

Jobbet kræver, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.  

 

Om Os

Hos LUND E&C arbejder vi primært i olie/gas og pharma industrien. Vi laver alt fra el/instrument, stål/rør til HSE. Du kan møde os i det meste af Danmark, da vi har vores daglige gang både på Sjælland og i Jylland. Vores fokus er på sikre arbejdspladser, uanset om vi arbejder på kontoret eller i marken hos vores kunder.  

Vi er kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet, og arbejder gerne på kryds og tværs af hinanden, for at udnytte vores potentialer og viden bedst muligt.  

Lyder det som et sted for dig, så send dit cv til os (gerne på engelsk) til cv@as-lund.dk