Tid til at afholde den første Functional Safety konference i 4 år. Som du måske husker, drillede Covid-19 os alle lidt i 2021, men NU er vi klar igen.

Dette års Functional Safety konference bliver dog i et andet format end tidligere. I år er det nemlig et 1-dags event, men stadig med fokus på både Maskin- og Processikkerhed. Og hvorfor nu det? Det simple svar er ressource mangel! Baseret på den feedback vi har fået fra indlægsholdere og potentielle udstillere, så er afsætning af medarbejdere den helt store hæmsko. Det blev derfor vel modtaget, at vi i år afvikler eventet over én dag.

FSCPH ’23 afholdes d. 4. maj 2023 i Roskilde Kongrescenter

Vi har fundet nogle virkelige dygtige speakers – både fra ind- og udland, slutbrugere samt førende virksomheder i branchen. Sammen vil de præsentere og diskutere de udfordringer og nye tiltag, som vi alle bliver mødt af i arbejdet med Functional Safety.

Som altid søger vi, at du får konkret viden med dig hjem til netop din virksomhed.

Deltag i Nordens største konference inden for Functional Safety og bliv en del af et stærkt netværk

Selvom eventet i år er reduceret, er det stadig Nordens største af sin slags. Faktisk eneste. Måske netop derfor er det vigtigt at deltage? Fokusset er nemlig som altid vidensdeling omkring Functional Safety.

Læs mere om eventet, programmet og alt det praktiske  – samt køb billetter til dig og dine kolleger her:

Functional Safety Introduktionskursus

Som optakt til konferencen, har vi sammen med vores samarbejdspartner – Global Functional Safety – arrangeret et 1-dagskursus i ”Functional Safety Introduktion” som afholdes d. 3. maj 2023 – ligeledes ved Roskilde Kongrescenter.

Kurset bliver afholdt på dansk, og give en grundlæggende forståelse af Functional Safety Lifecycle elementerne og den risikobaserede tilgang, der er defineret i standarderne, IEC 61508, IEC 61511 og IEC 62061, som er gældende for både Maskin- og Procesindustrien.

Det vil være et ”åbent” kursus, hvorfor diskussionerne vil være brede og give mulighed for endnu bedre vidensdeling samt forståelse for brugen af Functional Safety.

Læs mere om kurset her, hvor du også kan tilmelde dig: