Til daglig møder Dan Christensen ind hos én af vores kunder i indenfor olie og gasindustrien i Fredericia, hvor Dan er yderst professionel og engageret i sit arbejde med den mekaniske dokumentation.

Dan’s evne og store lyst til at ville videreudvikle hans kompetencer er en motivation som vi alle kan nyde godt af. Og så kan vi jo prale af, at han er super skrap til diverse AutoCAD programmer!

Vi har i LUND E&C været så heldige at have haft glæde af Dan’s kompetencer og gode selskab i 6 år – og vi håber på at vi kan spille sammen i mange flere fremover.

Læs mere om Dan – med hans egne ord – her: 

Sig hej til Dan Franck Christensen (Teknisk Assistent)
Jeg er uddannet Teknisk Assistent Maskinlinjen tilbage i 1992.

Som en del af LUND E&C har jeg igennem de sidste 6 år oparbejdet en stor erfaring indenfor olie og gasindustrien, via mit job som udlejet konsulent til Shell Raffinaderiet i Fredericia.

I kraft af min ansættelse ved LUND E&C så har jeg gennem årene ajourfør mine kundskaber via kurser koordineret med LUND E&C og Shell så det bliver til gavn for alle parter.

Det mest interessante for mig at arbejde med…
Jeg sidder til dagligt i Doc/Data afdelingen og har med al dokumentationen i både projektfasen og den efterfølgende As-built dokumentation indenfor mekanisk disciplin. Meget af dokumentationen kommer fra andre ingeniører men vi udarbejder også en del selv. Hertil bruger vi AutoCAD 3D Plant AutoCAD PID AutoCAD RasterCAD og almindelig AutoCAD 2D.

Vi har et tegningsgrundlag, der spænder fra gamle kalketegninger til 3D isometrier og snart intelligente PEFS. Dette er nogle af de opgaver, som gør mit arbejde interessant og udfordrende.

Hvorfor arbejder jeg i LUND E&C…
Jeg arbejder hos LUND E&C fordi jeg for godt 6 år siden så et interessant jobopslag som LUND E&C tilbød. Denne stilling har bl.a. budt på fast konsulent hjælp til Shell Raffinaderiet. Men igennem LUND’s egen firmaarrangementer og orienteringsmøder får jeg stadig mulighed for at se mine kolleger foruden dem, som har sin daglige gang på raffinaderiet.

Jeg betragter LUND E&C som en god arbejdsplads med muligheder, som jeg gerne vil være en del af.

Projekter jeg er involveret i …
Jeg har gennem årerne været involveret i mange forskellige projekter store som små men en der skiller sig ud er nok Convection Bank projektet som blev udført i 2017 og har varet en 4-5 år.

En Convection Bank er en form for ovn, der genvinder varme fra procesanlægget, så det kan udnyttes til opvarmning andre steder i raffineringsprocessen.

Den gamle Convection bank skulle på pension og erstattes af en ny. Dette gjorde at 2 store kolosser der er 12 meter lange, 11 meter høje og 2,5 meter brede og vejer 200 tons skulle skifte plads.

3 ord som beskriver virksomheden…
Hvis jeg skulle beskrive LUND E&C med blot 3 ord, så ville jeg vælge:
– professionel
– engageret
– seriøse

En sidste bemærkning:
Når ens arbejdsplads og privat livet spiller, så kan man ikke forlange ret meget mere.