Sådan kan man sagtens sige om Per – vores gode kollega – helt uden at prale!

Per Madsen er en af vores superseje Instrument Ingeniører der dagligt hjælper en af vores faste kunder i Kalundborg.

Her bruger Per hans baggrund som elektriker og hans ATEX CompEX certificering til – sammen med hans kendskab til Functional Safety – at designe sikre løsninger for kunden. Det er præcis det vi står for ?

Vi nyder alle sammen godt af Per’s fleksibilitet, hans drive og ikke mindst hans gode humør – det smitter!

Læs mere om Per – med hans egne ord – her: 

Sig hej til Per Madsen (instrument ingeniør)
Jeg er oprindeligt uddannet elektriker og har i mange år også arbejdet som dette. Som en del af LUND E&C har jeg fået mulighed for at udfordre mig selv, og gå mere i dybden med ATEX og Pharma kravene.

Ligeledes er jeg blevet introduceret til functional safety, hvilket er et nyt og spændende arbejdsområde, som over tid har fået langt større fokus.

Det mest interessante for mig at arbejde med…
Jeg har været hos LUND E&C i ca. 4 år og har primært udført projekter på Novo Nordisk siten i Kalundborg. Foruden de mange elopgaver, så har jeg fået mulighed for at arbejde mere med instrument / ATEX design, hvilket stiller større krav til min viden og kunnen.

Hvorfor arbejder jeg i LUND E&C…
Jeg arbejder i LUND E&C fordi jeg kan få langt større indflydelse på mit arbejde. Foruden det grundlæggende elarbejde er jeg med til at designe, beregne og planlægge de mange forskellige projekter som jeg tilknyttes.

Jeg er fagligt mere udfordret og har fået flere kompetencer også i form af efteruddannelse eks. er jeg blevet ATEX CompEX certificeret. Jeg har ligeledes fået kurser i functional safety, hvilket gør, at jeg i højere grad også kan tænke sikkerhed ind i designet.

Projekter jeg er involveret i …
På nuværende tidspunkt er vi i gang med en opgradering af en fabrik, så den opfylder GMP kravene. Dette indebærer bl.a. automatisk CIP rengøring, så dette nu kan udføres i et lukket system med en højere grad af sikkerhed. Videre arbejder vi på at simplificere de fleste processer til gavn for både produktion og mennesker.

3 ord som beskriver virksomheden…
Hvis jeg skulle beskriver LUND E&C med blot 3 ord, så ville jeg vælge:

– Dynamisk. Hos LUND E&C er vi gode til at omstille os processen og vi besidder mange kompetencer der gør, at vi kan følge projektet fra start til slut. Vi arbejder i mange forskellige industrier, så vores viden er stor.

– Højt drive. Vi prioriterer fleksibilitet i vores arbejde, og vi véd at det er afgørende for vores kunder, at opgaverne bliver gennemført ift. tidsplan og aftaler. Vores adgang til ressourcer er stort, derfor kan vi også holde en effektiv og stabil eksekvering af opgaverne.

– Positivt miljø. Hos LUND E&C er vi meget forskellige både som personer og ift. kompetencer. Dette forstår vi at udnytte til fulde. Vi går meget op i at anerkende hinanden og støtte op uanset om man er fastansat eller konsulent. Vores arrangementer er både for fastansatte og konsulenter, og vi har altid højt humør og fuld fart på.

En sidste bemærkning
LUND E&C udmærker sig som arbejdsplads ved at udvise stor grad af fleksibilitet og alsidighed både ift. projekter og privatliv.