Vi ønsker alle en glædelig jul samt et godt og sikkert nytår!

Vi nærmer os afslutningen af 2020, og det er derfor tid til at takke for året, der gik.

Trods ændringer i måden og formen vi har arbejdet på grundet COVID-19, har vi haft særligt travlt både med vores projekter og opgaver – men også nytænkningen i måden vi løser dem på.
Vi værdsætter alle vores kunder, som har benyttet vores services igennem året.

Vi håber og tror, at 2021 bliver endnu et spændende og travlt, særligt grundet den øgede fokus på nye projekter i industrien.

Grundet COVID-19 har vi hos LUND, ikke mulighed for at fejre julen, på samme måde som vi plejer. Derfor har vi valgt at donere vores ”julebudget” til Hjerteforeningen.

Hjerteforeningen har eksisteret siden 1962 og tager hver dag kampen op for de omkring 515.000 danskere der lever med en hjertesygdom. Hjerteforeningen har intensiveret indsatsen i at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum og give ethvert menneske med hjertesygdomme inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning.

Man siger at julen er hjerterne fest og hos hjerteforeningen kæmper de for det hjerte, der slår i os alle.

Herfra LUND, glæder vi os til nye spændende opgaver i 2021 og ser frem til et forsat godt samarbejde med nuværende som nye kunder og samarbejdspartnere.

Med det, vil vi gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

De bedste juleønsker
LUND Engineers & Contractors A/S