Kerneværdier hos LUND E&C: Health, Safety, Security, Environment
Vores primære formal er at skabe sikre arbejdspladser. Og det er vi gode til. I vores HSSE Forpligtelser & Politik kan du læse om hvordan vi udfører vores arbejde og hvilke værdier vi lægger allermest vægt på; sundhed og sikkerhed for vores ansatte, leverandører, samfund og miljø.

Vi mener, det er vigtigt at beskytte miljøet, så derfor sørger vi blandt andet for at bruge materialer og energiressourcer effektivt, og vi arbejder aktivt for at øge vores medarbejderes bevidsthed om forurening af miljøet med mere.

Et sikkert miljø for ansatte og kunder
Vi sætter stor pris på vores ansatte og mener naturligvis også, at det er rigtig vigtigt at sikre dem et sundt og sikret arbejdsmiljø. LUND E&C er en tryg arbejdsplads, og vi ønsker at sikre ansatte mod erhvervsbetingede sygdomme, fysiske såvel som mentale.

INGEN ulykker!
Sidst, men ikke mindst: sikkerhed! Indtil videre har LUND E&C ikke mistet nogen arbejdstimer som følge af skader eller ulykker. Det er en statistik, som vi er meget stolte af og stræber efter at opretholde.

Derudover er vi glade for at kunne hjælpe vores kunder med at rådgive dem til at stå stærkere og sikre deres medarbejdere, proces og/eller fabrikker.

Husk at LUND altid er klar til at hjælpe; ingen opgave er for stor eller for lille!