Rigtig mange af os arbejder med ATEX-installationer eller i ATEX-områder og bør – for både vores egen og andres sikkerhed – have et fornuftigt kendskab hertil.

Der findes allerede en række forskellige teoretiske og gode ATEX-kurser med udførlig vejledning i brug af diverse standarder på markedet. Men som de fleste må erfare, så går teori og praksis ikke altid i hånd.

Derfor tilbyder GFS kurset ”Praktisk tilgang til ATEX-installationer”.

Dette kursus er unikt, idet du som deltager foruden at få en grundlæggende forståelse for ATEX baseret på standarderne i IEC / EN 60079 serien, så får du også en masse praktisk hands-on erfaring.

Kurset veksler mellem gruppeøvelser og teori, så vi er sikre på at få omsat Know-how til Do-how.

Vi forbereder en række øvelser, som både vil bekræfte og teste teorien bag ATEX og derved highlighte de udfordringer, som arbejdet med ATEX kan give anledning til i virksomhederne. Du vil altså få et overblik over de vigtigste krav til eks. montage og vedligehold af ATEX-installationer.

Der er ingen krav til forudgående viden om ATEX, alle vil blive udfordret ift. niveau – også dig 😊.

Kursets varighed er én dag og afholdes på dansk. GFS afholder kurset løbende, men det kan også bestilles ud til din virksomhed.

Så vil du også være med, når vi sætter fokus på praktikken og kæder det sammen med teori, så læs mere på vores hjemmeside hvor du også kan tilmelde dig næste kursus.