Global Functional Safety ApS (GFS) deltog naturligvis også ved årets Functional Safety konferencen (FSCPH’19) – både som guld-udstiller og med en præsentation under konferencen.

På udstillingen var der præsentation af virksomheden og medarbejderne samt præsentation af de kurser, GFS udbyder. Herunder det næste TÜV kursus, som afholdes i samarbejde med EFSTAS i februar 2020. EFSTAS deltog også med en lille stand i forlængelse af GFS standen, så der var mulighed for at få et godt indblik i, hvad TÜV omhandler.

Der var god tid til spørgsmål, indsamling af kursusmateriale og en unik mulighed for at lære personerne hos GFS bedre at kende.

Rikke Lund Jensen deltog med en præsentation omhandlende det at finde frem til det rigtige SIL niveau – og med et publikum med viden og interesse for funktionel sikkerhed, giver det altid gode, relevante spørgsmål samt en lærerig dialog.

Alt i alt en vellykket deltagelse i konferencen, der også gav GFS nye bekendtskaber og viden, som kan bruges fremadrettet til at gøre virksomheder endnu mere sikre.