Global Functional Safety ApS tager sikkerhed seriøst. Også når det gælder COVID-19 sikker afholdelse af henholdsvis workshops og kurser.

Senest er et COVID-19 sikkert og virksomhedstilpasset kursus i Risikovurdering afholdt ved en Kunde i procesindustrien.

Kurset indeholdt – foruden en generel til Krav og Standarder – læring og træning i brugen af forskellige Risikovurderings-metoder – i dette tilfælde en What if, HAZOP og LOPA.

Materialet var i vid udstrækning tilrettelagt således, at det var efter Kunden’s behov og med brug af Kunden’s egne anlæg, P&ID og specifikation som øvelses-materiale.

Øvelserne i henholdsvis What if og HAZOP gav deltagerne mulighed for at prøve de forskellige metoder af på deres egne anlæg samt skiftes til at agere Facilitator og Skriver for at se, hvilke udfordringer der er for især de roller.

Deltagerne var placeret i forhold til hvilken afdeling de kom fra, således at der ikke røg potentiel smitte på tværs i virksomheden, ligesom at alle bar mundbind, når de gik rundt i lokalet. Placeringen gjorde, at det ikke var muligt at lave tværfaglige teams til de pågældende øvelser. Det gav blot deltagerne mulighed for at se, hvilken viden de således ikke havde i øvelses-teamet. Dermed synliggjorde det, hvorfor et tværfagligt team er alfa og omega ved en Risikovurdering.

Alle virksomheder er forskellige. Fordelen ved et virksomhedstilpasset kursus er, at det er kendt materiale der gennemgås og at der er mulighed for diskussioner med basis i egne erfaringer med egne kolleger. Sidst, men ikke mindst: Det giver mulighed for vidensdeling på tværs i virksomheden, og dermed større forståelse for hinanden.

Skal din virksomhed også have et COVID-19 sikkert kursus tilpasset efter lige præcis jeres behov, så se mere her: