VI har fået nyt domæne – dotBlue.dk

Det er ikke et nyt selskab, det er blot et fælles domæne som samler vores 3 virksomheder under ét og samme domæne.

Det gælder for:

Det har vi gjort for at styrke samarbejdet mellem de 3 virksomheder – vores trio – som alle arbejder under fælles ejerskab og med et fælles mål – nemlig at skabe sikre arbejdspladser.

.

Hvad er historien bag dotBlue?

I dotBlue logoet ses 3 halvcirkler som repræsenterer vores trio – og de ressourcer, ekspertise og vidensdeling som hvert firma bidrager med – og sammen gør det at vi er det stærkeste team.

Ligesom det gælder med vores jordklode – der trods sin størrelse og evige forandring – ligner den blot en lille, blå plet når den ses på afstand, således gælder det også diverse problemstillinger og projekter vedrørende sikkerhed.

Ude fra set kan de virke enkle og håndgribelige, men ret så komplekse, når man kommer tæt på og ser detaljerne.

Det er det, “dotBlue” handler om for os. Det er, at vi kan bevare overblikket samtidig med at vi har evnen til at løse problemstillingerne og udfordringerne ned til mindste detalje. Det er netop det vi kan med en fælles platform og mere fokus på samarbejde.

.

Hvad betyder det i praksis?

For vores kunder og samarbejdspartnere betyder det ingenting. Vi er stadig de samme virksomheder, som arbejder for de samme værdier.

Men for os betyder det enkelthed og overskuelighed i hverdagen. Og vi bevarer de samme mailadresser, som vi altid har haft. Nu bliver de blot samlet i et fælles domæne.

Vi glæder os til fortsat at supportere vores kunder og samarbejdspartnere.

Sammen ønsker vi at skabe sikre arbejdspladser.