Vi er glade for endelig at kunne dele nyheden om at vi har fået en ny kollega – Morten Fritz Rasmussen, som startede ved os d. 1. februar 2023.

Morten er tilknyttet vores kontor i Kalundborg og er ansat som Senior Automation Engineer og skal være med til at hjælpe os med de mange projekter, særlig dem vedrørende programmering af sikkerhedsfunktioner og sikkerhedssystemer generelt.

Man skal dog være mere end ualmindelig heldig for at nå at hilse på Morten. For allerede inden Morten havde sin første dag, var han allokeret til diverse projekter. Vi har nemlig glædet os meget til at han skulle starte!
Nogle af os nåede at tilbringe en dag på kontoret med Morten – som i sandhed er virkelig rar – men allerede nu, er han draget på tur ud for at assistere nogle af vores mange kunder.

Erfaringsmæssigt har Morten arbejdet som Teknisk Projektleder og har kæmpestor viden indenfor PLC-SCADA løsninger, DCS systemer og fail-safe løsninger. Vi er derfor ikke i tvivl om, at han nok skal passe godt ind i flokken af ”altmulig”-folk (ingeniører og andet godt 😉) her i huset og være med til at styrke vores kompetencer 😊

Velkommen til dig Morten – vi glæder os rigtig meget til at lære dig endnu bedre at kende, og vi håber at du falder godt til hos os.

Og kunne du også tænke dig at arbejde sammen med os på spændende projekter, bidrage med dine kompetencer og viden, så send dit CV til hr@as-lund.dk og inviter dig selv på en kop kaffe – det har vi altid på kanden og vi kan altid bruge rare og kompetente folk 😊