Juridisk ansvarsfraskrivelse

Kære besøgende

Hos DotBlue A/S respekterer og beskytter vi dit privatliv. Denne hjemmeside er oprettet for at give information om vores virksomhed og tilhørende ydelser.

Denne side er opdelt i følgende emner:

1.   Ophavsret
2.   Ansvarsfraskrivelse
3.   Indsamlede oplysninger

På vores øvrige sider, kan du finde mere om vores cookies- samt privatlivspolitik.

1.   Ophavsret
Al materiale på hjemmesiden for DotBlue A/S er ophavsretligt beskyttet. Dette materiale herunder, dog ikke begrænset til, varemærker, logo, tekst, billeder, lyd- og videomateriale etc. er DotBlue A/S’ ejendom.

Indholdet på hjemmesiden må ikke distribueres, ændres, overføres, genbruges, videresendes eller anvendes til offentlige eller kommercielle formål uden forudgående skriftlig tilladelse af DotBlue A/S.

2.   Ansvarsfraskrivelse
DotBlue A/S har gjort ethvert forsøg på at sikre nøjagtigheden og pålideligheden af oplysningerne på hjemmesiden. Dog leveres informationerne som de forefindes, uden nogen form for garanti. DotBlue A/S kan ikke holdes ansvarlig for, og skal ikke hæfte for nøjagtigheden, indholdet, fuldstændigheden, lovgyldigheden eller pålideligheden af oplysningerne.

Der gives ingen garantier, tilsagn og / eller erklæringer af nogen art, udtrykkeligt eller underforstået.
Vi kan ikke garantere, at denne hjemmeside er fri fra computervirusser eller andet, som har ødelæggende egenskaber.

Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader af nogen art (direkte, indirekte, følgeskader, eller andet), opstået i og uden for kontrakt, som måtte opstå som følge af brug af hjemmesiden, eller oplysningerne. Denne hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider, som er ejet af tredjeparter. Indholdet på disse tredjepartssider har vi ingen indflydelse på, og vi er ikke ansvarlige for oplysningerne eller indholdet på disse sider. Links til sådanne tredjepartssider må ikke opfattes som en godkendelse af produkter / services, som promoveres, tilbydes eller sælges. De skal heller ikke opfattes som en forsikring af, at disse sider er fri fra computervirusser eller andet med ødelæggende egenskaber. Vi er ikke ansvarlige for persondataindsamling hos tredjepartsider. Derudover vil vi ikke tage ansvar for rigtigheden af annoncer eller reklamer hos tredjeparter.

3.   Indsamlede oplysninger
Vi bruger oplysninger om vores besøgende til at forbedre vores hjemmeside. Disse oplysninger bliver indsamlet automatisk. Alle automatisk indsamlede oplysninger lagres i samlet form, sådan at de ikke kan bruges til at identificere dig som person.

Senest opdateret den 5. januar 2024

Kontakt os

Benyt vores kontaktformular og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med værdiskabende teknisk sikkerhed.

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.